29.12.2023.

13:43

Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Detalji optužnice ubistva tiktokerke! Zadavio Nou, nožem je raskomadao i delove tela potapio u kiselinu

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom Ognjenu se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. 

Kako je navedeno u optužnici zločin se odigrao u Ognjenovom iznajmljenom stanu u centru Beograda u noći između 17. i 18. juna ove godine. 

Informer

Surovi ubica je bio u vezi sa Noom, a do ubistva je došlo jer tiktokerka raskinula vezu sa čim on nije mogao da se pomiri.

Ognjen je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom Milivojev pa je zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnu tiktokerku, inače transrodnu osobu, da dođe kod njega u stan. Kada je ona došla odmah su se posvađali i potukli, a onda je Ognejnzgrabio električni kabl i zadavio nesrećnu Nou. 

Informer

Hapšenje surovog ubice

Nakon ubistva on je telo svoje žrtve odvukao u tuš kabinu, gde je nožem raskomadao njeno telo, a onda delove stavio u pvc kutiju sa poklopcem, plastično bure i dve plastične kante koje je rasporedio po kupatilu, a onda u njih nalio kiselinu i hemikalije za pravljenje amfetamina u kojima je bilo tragova mirtazapina, klozapina, paracetamola i ibuprofena. 

Raskomadano telo ubijene Noe pronađeno je 6. jula, kada je Ognjen i uhapšen.