01.01.2024.

21:09

Foto: LJ. S.

Hronika

Lopovi noćima krali mehanizaciju iz seoske kuće! Nova godina krenula po zlu Nikolićima

Najzanimljivije je da je krađa traktora prijavljena još u petak, kada je policija obavila uviđaj i pronašla otiske, ali su i naredne večeri lopovi nastavili da iznose mehanizaciju. Tako su Nikolići ostali i bez trimera, poklopca za kazan, motora... 

- Moj otac je sam u kući i sva sreća što se nije probudio, jer su oni morali da izguraju traktor i da prođu kraj kuće, pošto je pomoćni objekat iza. Kada sam došao u petak i video da nema traktora, odmah sam obavestio policiju. Obavili su uviđaj, pronašli otiske i tragove i otišli. Ostale stvari i mehanizacija su ostali u pomoćnom objektu. Danas, kada sam došao, i to je odneto - kaže za Informer očajni Slaviša Nikolić, Radivojev sin.

Kako dodaje, beskrupulozni počinioci su čak i na šupici u pomoćnom objektu vratili katanac koji je bio na vratima:

- Neverovatno. Noćima su krali i nikom ništa. Opet smo prijavili slučaj, policija je dolazila i otišla. Na obližnjoj prodavnici ima kamera, ali nama nije dozvoljeno da pregledamo snimak. To bi trebalo da uradi policija. Za sada nemamo informaciju da li su policijski službenici preuzeli snimak i utvrdili o čijim otiscima je reč.

Nikolićima je traktor bio izvor prihoda i zbog ove situacije u kojoj su se našli su potpuno beznadežni. Ipak, jedino dobro u svemu je to što Radivoje nije čuo ništa, jer ko zna šta bi bilo da je izašao.