07.01.2024.

11:12

Foto: printscreen

Hronika

"Za svaku vašu kap krvi, debelo ću im naplatiti"! Miloš Martinović, kojem je na Cetinju pobijena cela porodica, poslao poruku za Božić!

- Evo sreće moje, naložio vam je tata badnjak - napisao je Miloš Martinović koji je uz status na Fejsbuku postavio i fotografiju. 

Emotivan i potresan status prati i pesma Džeja Ramadanovskog "Nedelja".

Da ne može da preboli smrt svojih sinova i supruga, govori i njegov sledeći status.

- Duše moje nikad vas neću izneveriti! Mislio sam da je kad kažu level 1 lako preći, kod mene je obrnuto! Prešao sam level 1, idemo dalje, ali sad ide sve lakše i brze. Za svaku vašu kap krvi, debelo ću im naplatiti - napisao je Martinović na Fejsbuku i sinovima i supruzi poručio da ih voli.

Informer

 

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satrima, po nalogu nadležne inspekcije.

Snimak ruševina upravo je napravio i podelio Miloš Martinović.

Informer

 

Očekuje se da ovih dana nadležni nastavi da uklanjaju ruševine koje strahovito bole porodice 11 ubijenih osoba i petoro ranjenih, ali i brojne Cetinjane pogođene tragedijom, a koji su stremili da se i desi ovo rušenje.

Prema najnovijim izveštajima veštačenja, Borilovića je likvidirala crnogorska policija, mada je s početka bilo sumnje da ga je pogodio metak komšije Nenada Nena Kaluđerovića.

Pre masakra, Borilović je odveo suprugu i decu kod njenog oca u jedno malo mesto na crnogorskom primorju, a potom se vratio kući i ubio svoju podstanarku Natašu i njenu decu, kumove, prijatelje i rođake.

Kako informer.rs saznaje, Borilovićeva supruga je pobegla u inostranstvo s dvoje dece, s obzirom da je strana državljanka. Njen otac je posle masakra nastavio mirno da izdaje sobe za goste tokom sezone.