10.01.2024.

13:21

Foto: drustvemne mreze

Hronika

Pred njenim očima je likvidiran! Ovo je lepa Brazilka, žena ubijenog škaljarca Darka (FOTO)

Darko je ubijen u 5. januara u kvartu Embare u Santosu u Brazilu, a kod njega su nađena slovenačka dokumenta na ime Dejan Kovač.

U trenutku brutalne likvidacije Darko je bio sa suprugom, a na bicikli je vozio sina (4) kako su komšije rekle on je tu sa porodicom živeo četiri godine. 

Informer

 

Kako su naveli lokalni mediji, u škaljarca je, navodno ispaljeno šest metaka, a na mestu pucnjave policija je našla šest čaura.

"Upucan je kada se sa ženom i četvorogodišnjim sinom vraćao kući na bicikli. Ubica mu je prišao ispred kapije kada je sišao sa dvotočkaša, dok je nazad u korpi sedeo njegov sin. Ubica je pucao i peške pobegao sa mesta pucnjave, a sumnja se da je za dolazak i besktvo koristio crni automobil" navode mediji.  

Njegova supruga kako su objasnili nije bila u policiji da da izjavu jer je u stanju šoka, nije poznato da li je u međuvremenu otišla. 

Informer

 

Komšije koje žive i rade u blizini mesta pucnjave kažu da su retko viđali ubijenog, ali i da nemaju šta loše da kažu o njemu.: " Bio je uvek ljubazan, nije mnogo pričao. Uglavnom se ljubazno javljao i pozdravaljao " rekla je radnica u obližnjoj pekari. 

Inače, Darko Geisler iz Pančeva koji je, nekada se prezivao Nedeljković i sumnjiči se da je ubio Andriju Mrdaka 25. decembra 2014. ispred ulaza u zatvor Spuž.

Crnogorska policija identifikovala ga je tada na osnovu DNK tragova pronađenih na mestu zločina i od tada se tragalo za njim. Bio je u bekstvu od 2014. kada je ispred zatvora Spuž, kako se sumnja likvidirao pripadnika "kavačkog klana" Andriju Mrdaka.