15.01.2024.

12:08

Foto: beta/printscreen

Hronika

Akcija policije u Leskovcu i Medveđi! Ovo su rezultati

"Policija u Leskovcu je tokom vikenda prilikom redovne kontrole saobraćaja zaustavila dvadesetdvogodišnjeg vozača "landrovera", pedesetdvogodišnjeg vozača "opel vektre", i dvadesetšestogodišnjeg vozača "reno megana" koji su upravljali vozilima sa 1,42, 1,35 i 1,32 promila alkohola u organizmu" piše u saopštenju PU Leskovac.

Takođe, zaustavljeni su i dvadesettrogodišnji vozač "audija" i četrdesttrogodišnji vozač "renoa" koji su bili pozitivni na kokain.

Informer

 

"Policija u Medveđi zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača "fijata" koji je upravljao vozilom sa 2,48 promila alkohola u organizmu. Takođe, 43-godišnji vozač "bmv" odbio je da se alkotestira nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu kada je udario u jedan objekat i potom sleteo kraj puta, a daljom proverom utvrđeno je da je bio pozitivan na amfetamin" piše u saopštenju.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.