23.01.2024.

20:45

Foto: privatna arhiva

Hronika

Kolege ga "sahranile" na društvenim mrežama, čak i sveće palili za njegovu dušu! Kamiondžija Rale za Informer iz Nemačke

Naime, u nemačkim medijima je prvobitno osvanula informacija o nesreći koja se dogodila na autoputu A8 od Minhena ka Štutgartu, i da je poginuo izvesni Novosađanin koji ima iste inicijale kao on ali i godine.

Ubrzo nakon toga na Facebook i Viber grupama u kojima komuniciraju vozači kamiona, počela su da se postavljaju pitanja i da se nagadja ko bi to mogao da bude.

U jednom momentu pojavljuje se informacija da se radi upravo o Radivoju, a kolege su se u komentarima opraštale od njega, a neki su čak počeli da pale i sveće za njegovu dušu!

- Dok su svi moji pokušavli da me dobiju na telefon, koji sam zaboravio u kamionu, sedeo sam sa prijateljem u jednom kafiću i pričali smo o poslu. Pričali smo i o nesreći koja se dogodila, na putu A8, razgovarali smo o tome ko bi mogao biti taj kolega koji je stradao, jer sam prošao pored nje. U jednom momentu kolegi zvoni Viber i javlja mu se naš prijatelj u suzama i govori mu, naš Rale je poginuo u onoj nesreći. U tom momentu posle prvobitnog šoka, ja uzimam telefon i govorim mu "ko je bre poginuo, evo me ovde"." priča Rale u dahu i dodaje da je tada shvatio da mu je telefon u kamionu.

Informer

 

Kada je uzeo telefon bilo je mnogo propuštenih poziva.

- Video sam mnogo propuštenih poziva. Ko zna koliko su dugo moja rodbina i prijatelji pokušavali da me dobiju. Kada se sve malo smirilo prošao mi je kroz glavu manijak koji me smara preko društvenih mreža već duže vreme. Verujem da je ovo bilo njegovo delo, iskoristio je to što je taj naš nesrećni kolega imao iste inicijale kao ja, ali i godine - objašnjava Rale i dodaje da je manijaka prijavio u Srbiji.

On sumnja da je reč o muškarcu koji je bolesno ljubomoran. 

- Mesecima sam dobijao pretnje od muškarca koji je bio zaljubljen u moju bivšu verenicu - rekao je Rale koji nam je i prosledio poruke koje je dobijao.

Inače, Rale je razvede ali ima troje maloletne dece. Otac mu je bio policajac, preminuo je pre više godina, a majka ga je napustila,. Našeg Raleta odgajila je baka koja je preminula pre dve godine.