30.01.2024.

11:29

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Hronika

"Danas joj je rođendan": Otac ubijene Angeline, došao u sud sa njenom slikom pa izustio bolne reči

Za Informer.rs Anđelko je dao kratku izjavu dok je čekao da počne suđenje roditeljima dečaka ubice Koste k. 

- Danas je joj je tužni 15 rođendan. Kupili smo joj veliku igračku Meda Brunda i 3 krstića zlatna sa narukvicom. Mi joj ubek uzimamo poklone za praznike - rekao nam je Andjelko Aćimović,otac Angeline. 

Informer

 

Na saslušanju roditelja ubijene dece, otac ubijene Angeline, izneo je potresne detalje o Medu Brundu kojeg je danas kupio za svoju ćerku.

- Bila je mala i nikada nije mogla da zaspi bez neke priče, kada sam sve priče ispričao osmislio sam novu, novog lika Meda Brundu i to je bila nova priča. Jedno, sećam se mi je rekla "toliki čovek i glava kuće a veruje u Meda Brunda - rekao je Anđelko. 

Podsetimo, danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje, Miljani i Vladimiru, roditeljima, Koste K. koji je, 3. maja, ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ " Vladislav Ribnikar", na Vračaru. ali je ono do kraja, odlukom suda, zatvorneo za javnost.

Suđenje je odlukom suda zatvoreno za javnost, a na jučerašnjem prvom ročištu, pre ove odluke i Miljana i Vladimir su se izjasnili da nisu krivi ni po jednoj tački optužnice, a otac je između ostalog rekao da se ne oseća krivim jer je počino prekršajno delo, a ne krivično.