31.01.2024.

15:02

Foto: informer/printscreen/Prva TV

Hronika

Oglasila se majka Ane koju je ubio Kosta K! Ogorčena zbog Miljane Kecmanović: "Mrš bre, hohštapleri!"

Ne verujući da majka desetostrukog ubice može da bude toliko hladnokrvna i bešćutna, da je u javnost izašla doterana, isfenirana i našminkana, čak i nasmejana, Ninela Radičević kaže da će njeno lice sanjati do kraja života.

- Miljana Kecmanović, majka masovnog ubice iz 'Ribnikara', nije krila dobro raspoloženje. Njen izraz lica mi govori da za sada sve ide po planu. Koliko vidim, uspela je i da se našminka. Ne znam, ja recimo šminku više uopšte ne koristim. Često plačem, jbg - napisala je neutešna Ninela na svom Fejsbuk profilu.

Informer

Neutešni roditelji nevino pobijene dece

I ona, poput ostalih roditelja, traži da suđenje Kecmanovićima bude javno, kao i da mediji ne prenose u kakvom su stanju roditelji ubice za koje je ubeđena da nijednog trenutka nisu osetili tugu zbog žrtava:

- Svima, koji izjednačavaju suze porodica ubijenih sa suzama Kecmanovića, imam samo jedno da kažem: Mrš, bre!!! I verujte, vrlo sam fina u odnosu na taj prostakluk koji se plasira po medijima i društvenim mrežama. A i zabole me ako neko misli da sam prostakuša. Jesam, i šta ćemo sad...???

Ajde, tužite nas!

Ninela je još dodala da se Miljana ispred sudnice pravila kao da nema pojma ko je majka ubijenog deteta. Čak je smogla snage da izvadi telefon i slika jednu od ojađenih majki koja je jedva smogla snage da joj priđe.

- Diva je izvadila telefon, slikala je i posle nešto šaputala sa svojim advokatom - napisala je Anina majka i poručila Kecmanovićima:

- 'Ajde, tužite nas, baš da vidim i to, hohštapleri!