31.01.2024.

20:25

Foto: Društvene mreže

Hronika

Hronologija ubistva Saše Kulišića! Ženin ljubavnik ga vezao, a ona mu presudila i to ovako (FOTO)

Osumnjičeni su njegova supruga A. K. (32) koja je označena kao direktni izvršilac ubistva i ljubavnik D. L. (19), a motiv ubistva je najvjerovatnije njihova ljubavna veza, piše ATV.

Oni su večeras predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. O svemu se danas oglasila i dobojska policija.

Informer

Osumnjičeni mladić

U rekordnom roku pronašli su počinioce i potvrdili da se radi o direktnom umišljaju.

- Kulišićevo beživotno telo pronađeno je u šumi. Prizor je bio jeziv. Ne samo da je zločin do detalja isplaniran nego je urađen na monstruozan način.Da iza dobro smišljenog zločina stoje osumnjičeni su  njegova supruga A.K. i njen devetnaestogodišnji ljubavnik D.L. - navodi izvor tog portala.

Sve su isplanirali do detalja, a onda krvnički presudili Kulišiću, piše u tekstu.

- Prve informacije otkrivaju da su Kulišiću u limunadu sipani lekovi, čime je omamljen, da ne može pružati otpor. D.L. ga je tada udario, pa su ga onesvešćenog vezali selotejp trakom i konopcem. Ubacili su ga u gepek vozila koja su iznajmili u Banjaluci. Odvezli su ga na izletište Preslica nadomak Doboja i tu ga dokrajčili - dodaje on, piše ATV.

Jeziv prizor je zatečen. Telo je bilo iskasapljeno, Ruke i noge su mu bile vezane, a preko očiju selotejp traka.

Informer

 

- L.D. sa vozilom koje je iznajmljeno ovde u Doboju je išao prvi, a za njim je išla K.A. sa vozilom koje je iznajmljeno u Banjaluci. Otišli su na Preslicu, tu gde je i pronađen leš, izvadili ga iz vozila, i tada ga K.A. ubada tri puta nožem u grudi i stomak, a oštećeni K.S. umire - rekao je Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

Svirepo ubijeni Saša Kulišić biće sahranjen u četvrtak na dobojskom groblju Šušnjari. Mnogobrojna porodica i prijatelji oprostili su se od njega putem društvenih mreža na dirljiv način.