01.02.2024.

15:34

Foto: Društvene mreže

Hronika

Sašina ćerka bila zaljubljena u maminog ljubavnika? Šokantna saznanja tamošnjih medija

Četrnaestogodišnjoj kćerki Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, određen je pritvor i ona je sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je iz Osnovnog suda u Doboju.

Osnovni sud u Doboju joj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea K. (32) i majčin 19-godišnji ljubavnik Dražen L. (19).

Informer

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su potvrdili da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izvještaj protiv tri osobe i to A. K. (34), D. L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na prijedlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomjesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju, rekla je sekretar Tužilaštva Slobodanka Lukić.

Ona je kazala da zbog zaštite istrage više informacija ne može iznositi u javnost.

No, prema nezvaničnim informacijama, kćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke Anree, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa planom koji je njena majka skovala.

ATV javlja da je ona tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su, navodi isti medij, stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u Lazarevića.

Informer

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestovovala i to po instrukcijama majke. 

Kulišićevo telo, podsećamo, pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan konopcem i selotejpom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saučesništvo i pomaganje. 

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno isplanirano. 

Obdukcija je pokazala da su Kulišiću nanesene četiri ubodno-rezne rane stomaka, usled čega je preminuo. Čeka se i nalaz toksikološkog veštačenja kako bi se utvrdilo da li je i čime bio omamljen.