04.02.2024.

09:38

Foto: printskrin/instagram/serbialive beograd

Hronika

Izrešetan po nogama pred devojkom, bio na meti napada i pre pet godina? Opomena ili pokušaj ubistva

Kako je Informer ranije izveštavao Bogdan J. ranjen je sinoć oko 20 sati na uglu Kamčatske i Danteove ulice na Karaburmi.  

- Sumnja se da su bila dvojica napadača, a da je jedan pucao u noge ranjenom mladiću. Metkovi su ga pogodili u obe potkolenice i on je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Bio je svestan i komunikativan ali nije želeo da sarađuje sa policijom - objansio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je naveo obijica napadača prema rečima očevidaca bili su obučeni u crno. 

- Imali su na glavi kape. Jedan je imao kačket srugi kapuljaču. Nakon pucnjave su pobegli, a policija je obavila uviđaj. Tom prilikom nađene su čaure na mestu pucnjave. Policija intezivno radi na utvrđivanju identiteta napadač i njihovom hapšenju - rekao je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima s obzirom da je mladić ranjen u noge pretpostavlja se da napadač nije imao nameru da ga ubije. 

- Motiv napada još nije poznat, ali se po načinu izvršenja pretpostavlja da je reč o nekoj vrsti opomene - rekao je naš dsagovornik. 

Inače, kako navode drugi portali Bogdan J. bio je na meti napada pre pet godina, a dovođen je i u vezu sa navijačkom grupom koju su prema optužnici Veljko Belivuk i Marko Miljković koristili kao paravan za vršenje krivičnih dela. 

Navodno je u trenutku ranjavanja imao nanogicu.