04.02.2024.

12:59

Foto: Foto: Društvene mreže

Hronika

Ovo je ranjeni mladić na Karaburmi: Pretio napadačima dok su bežali sa mesta pucnjave (FOTO)

Kako je Informer ranije pisao pucnjava se dogodila sinoć oko 20.15 sati u ulici Kamčatska , napadači su pobegli dok je Bogdan prevezen u Urgentni centar. 

Prema pisanju drugih portala Bogdan je u parku bio sa devojkom koja nije povređena a ubrzo su se potom pojavili navijači. 

"Čulo se nekoliko rafala ali smo mislili da su u pitanju petarde ili tako nešto s obzirom na to da je ovo, kao što vidite navijački kraj Partizana. Stalno oni nešto slave, proslavljaju, prave bakljade - rekao je jedan od stanovnika Karaburme za Kurir i dodao:

Informer

 

"Izašao sam na prozor i video kako jedna devojka beži, dok mladić leži nasred parka i viče: "Mamu vam vašu. Platićete za ovo!" a onda je počeo da doziva pomoć. Odmah su se tu okupili navijači i komšije - dodao je očevidac nemilog događaja.

Bogdan J. je navodno bio na meti napada i pre 5 godina i dovodi se u vezu sa navijačkom grupom Principi, koja je inače bila paravan za kriminalne radnje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića kojima se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za sedam brutalnih ubistva.