06.02.2024.

20:06

Foto: facebook/nezavisne novine

Hronika

Snimak privođenja žene koja je ubila nožem Zvonimira: Jeziv zločin u Banjaluci

Nakon što je ispita tužilac, biće poznato da li će ona ostati u pritvoru.

"Sumnja se da je ona zadala smrtonosan ubod nožem u telo. Taj ubod je bio navodno direktno u srce. Zvonimirovo telo pronađeno je u nedelju u iznajmljenom stanu u Beogradskoj ulici, u banjalučkom naselju Borik. M.D.  koja je uhapšena bila je sa njim u vezi i živeli su zajedno " pisali su ranije lokalni portali.

RTRS je objavio snimak na kome se vidi privođenje osumnjičene žene. 

Podsetimo, Zvonimir je ubijen u stanu u kojem je živio kao podstanar. Njegovo telo pronađeno je sa ubodnom ranom grudnog koša. Navodno su u stanu bile još dve osobe, koje su privedene i još nije poznato da li imaju status svedoka ili osumnjičenih.Stefanović u policijskim evidencijama važio kao osoba sklona konzumiranju droge, a 2014. godine je hapšen u akciji "Čistač 2".

"Svojevremeno je radio i kao obezbeđenje u pojedini klubovima u Banjaluci" pisala je Srpskainfo.

Nakon suđenja Stefanović je u prvostepenom postupku osuđen na tri i po godine zatvora, ali mu je Vrhovni sud Republike Srpske kaznu povećao na pet i po godina. Osim njega u istom predmetu osuđeno je još 10 optuženih na ukupno 36 godina i tri mjeseca zatvora.

Grupi se na teret stavljalo da su dilovali heroin, marihuanu i metadon u Banjaluci, Prijedoru, Kotor Varošu i Laktašima, piše ATV.