09.02.2024.

13:48

Foto: Nestali Srbija

Hronika

Nestali Srbija uputilo izvinjenje: "Filip se i dalje vodi kao nestao, osoba koja je prijavila nestanak, prijavila i da je mrtav"

Nakon što porodica, prijatelji i tužilaštvo nisu imali nikakvu informaciju o pronalaženju momka, oglasili su se iz Nestali Srbija i uputili izvinjenje zbog nesporazuma: 

- Iskreno se izvinjavamo zbog nedavne greške u našem saopštenju u vezi sa nestalim Filipom Urumović. Nažalost, do nesporazuma je došlo usled neistinite dojave o smrti od strane osobe koja je prijavila nestanak, što je dovelo do objave pogrešne informacije o smrti mladića. Nakon detaljne provere, potvrđujemo da se mladić i dalje vodi kao nestao. Veoma nam je žao zbog stresa i zabune koju je ova greška izazvala. Preduzećemo sve korake kako bismo poboljšali naše procedure, da se ovakvi slučajevi ubudeće ne bi ponovili - napisali su. 

Podsetimo, Filip je poslednji put viđen 20. novembra, kada je izašao iz svoje kuće i otišao da kupi cigarete, a njegov automobil je pronađen nedaleko od starog mosta u Klenku.

Još uvek ga nema! Filip Urumović (21) nestao je pre skoro tri meseca i više dana u mestu Klenak kod Rume, ali do sada nema ni traga ni glasa od njega, iako se u potragu uključio veliki broj ljudi!