14.02.2024.

08:59

Foto: printscreen

Hronika

Makro priznao, nađeni i rokovnici sa podacima mušterija: Posredovao u vršenju prostitucije u luksuznim stanovima

Naime, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici uhapsili su D.L. kojeg je javni tužilac saslušao zbog krivičnog dela Posredovanje u vršenju prostitucije. 

"Prilikom saslušanja osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u saizvršilaštvu sa osumnjičenima V.S., S.L., M.P. i U.P., navodeći da je u "posao“ sa navedenim licima ušao u oktobru 2023. godine, potom detaljno naveo na koji način su osumnjičeni delili novac koji su oštećene morale da im daju nakon izvršenih usluga i koje sve vrste masaža su nudili klijentima" saopštilo je tužilšatvo. 

Informer

 

Kako je navedeno u saopštenju on je pojasnio da mu je S.L. supruga, a U.P. kum, te da su se usluge pružale u stanovima na Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi koji su u vlasništvu oca osumnjičenih M.P i U.P.

"Na osnovu naredbe suda izvršen je pretres stana u kojem boravi osumnjičeni i pronađeni su predmeti izvršenja krivičnog dela – flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice. Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema D.L. odredio zabranu napuštanja stana u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka." navedeno je u saopštenju.

Tužilaštvo podseća da je u akciji otkrivanja svih karika u lancu prostitucije Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, do sada, uhapsilo četiri osoba, dok je naložilo hapšenje dva lica za kojima se intenzivno traga.

Podsetimo, policija intezivno traga za braćom Urošom i Milošem Panićem, koji se sumnjiče da su posredovali u lancu prostitucije. Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prjatelj Vuk Stanković.