14.02.2024.

09:57

Foto: Informer

Hronika

Snimak Zorana Marjanovića: Evo kako sada izgleda i gde se nalazi pred početak suđenja!

Naime, u Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

Inače pripremno ročište je zatvoreno za javnost. Na suđenje koje bi uskoro trebalo da počne Marjanović će dolaziti sa slobode jer mu je 3. oktobra prošle godine Apelacioni sud ukinuo pritvor u kojem je do sada u dva navrata proveo ukupno dve godine. 

Naša novinarka snimila je Marjanovića u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini Palate pravde. Sudeći po snimku Zoran deluje prilično nervozno, vidno umoran i neraspoložen. Pali cigaretu za cigaretom i pije kafu. S vremena na vreme uzima telefon u ruke i razgovara sa nekim. 

Marajnović u kafiću, koji se nalazi iza Palate pravde verovatno čeka svoje advokate.  

Inače, danas po završetku pripremnog ročišta koje je zatvoreno za javnost, sudija će zakazati glavni pretres (suđenje) kojem će javnost moći da prisustvuje.

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina.

Apelacioni sud je 3.okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Video izlazak Marjanovića iz pritvora.