21.02.2024.

13:48

Foto: RINA/Privatna arhiva

Hronika

"Drago mi je da je uhapšen": Građani Sjenice o Nusretovom ubici, nisu štedeli reči

- On je uhapšen, ali kako to zakon nalaže, u toku je ekstradicija od strane Austrije prema pravosudnim organima Srbije. Sve to može da potraje neko vreme, i do mesec dana. Kad se ekstradira, sprovede u pritvor u Novom Pazaru, tada će Zečević Ahmetović biti saslušan i imaće prilike da se izjasni u vezi krivičnog dela, koje mu se stavlja na teret u novopazarskom Višem sudu. 

Informer

Građani se i dalje oporavljaju od šoka zbog svirepog ubistva mladića iz Tutina.

- Nije mogao večno da se krije, pravda će biti zadovoljena, drago mi je što je uhapšen i što će odgovarati za ubistvo. Ne znam šta mu je to trebalo - kaže jedan od sugrađana Sjenice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru ranije su uhapsili E. Dž. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (27) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Svi su još uvek u protvoru.