25.02.2024.

08:58

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Jedan mladić nađen krvav u automobilu drugi na ulici: Najnoviji detalji dvostrukog ubadanja u Beogradu

Kako je Informer ranije objavio dvojica muškaraca izbodena su noćas u Beogradu, u razmaku od minut, na dve različite lokacije, obojica su prevezena u Urgentni centar, ali jedan od njih je podlegao povredama. 

Prema našim nezvaničnim informacijama najpre je Hitna pomoć prevezela izboden muškarca koji je pronađen na Terazijama. 

- Stariji muškarac koji je izboden nožem pronađen je u automobilu na Terazijama. On je imao uboodnu povredu na butini i u predelu pazuha. Kada ga je preuzimala Hitna pomoć on je već obilno krvario - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

 

On je dodao da je to bilo oko sat vremena posle ponoći, ubrzo potom policija je obaveštena da je Hitna pomoć preuzela još jednog muškarca koji je takođe izboden nožem. 

- On je bio na Dorćolu na uglu Dobračine i Dunavske ulice,i on je obilno krvario iz ubodne rane koja je bila ispod pazuha. I on je prevezen u Urgentni centar, ali nažalost ubrzo po prijemu on je podlegao povredama - objasnio je izvor Informera.

Kako takođe, nezvanično saznajemo policija je obavila uviđaj na obe lokacije.

- Policija je obavila uviđaj i proglasila akciju Vihor u potrazi za napadačima. Pregledani su snimci kamera i verujem da je policija već uspela da sazna nešto više o napadačima. Pretpsotavlja se da su pobegli automobilom. Takođe policija proverava da li su slučajevi ranjavanja dvojice muškaraca povezani - pojasnio je naš sagovornik upoznat sa slučajem.