01.03.2024.

12:32

Foto: M.S.

Hronika

Potresno u sudnici! Otac ubijene devojčice na trenutak napustio suđenje Kecmanovićima (FOTO)

Prema dostupnim iformacijama, trenutno na pitanja tužioca odgovara otac dečaka ubice, koji je optužen za krivično delo protiv opšte sigurnosti, jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Informer

 

Potom bi svoju odbranu u zavisnosti od vremena, trebalo da iznese i majka Miljana. Posle dozvole tužilaštva, suđenju prisustvuju i roditelji ubijene dece, koji bi takođe trebalo da postavljaju pitanja optuženima.

Informer

U jednom trenutku iza zatvorenih vrata sudnice pojavila su se dvojica roditelja. Slobodan Negić otac ubijene Sofijeiskoristio je malu pauzu da ode do toaleta gde se umio i odmah vratio u sudnicu.  

Informer

Branko Anđelković otac stradale Mare, izašao je ispred Palate pravde da zapali cigaretu, posle par minuta i on se vratio u sudnicu, gde je na pitanja tužioca odgovarao Vladimir Kecmanović otac dečaka ubice. 

Posle pauze, tužilaštvo je završilo ispitivanje Vladimira Kecmanovića, zatim bi novu seriju pitanja trebalo da mu postavlja sudija tako da roditelji najverovatnije ni danas neće biti u prilici da mu postavljaju pitanja.