03.03.2024.

00:27

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Skočili u smrt iz samačkog hotela sa sinom jedincem! Roditelji se ubili, herojsko dete preživelo!

Dečak, koji je tada imao svega tri godine, živi sada u porodici svog brata od ujaka, koji mu je staratelj. Zna šta mu se dogodilo, ali nikad o tome ne priča.

Spekulisalo se tad da su roditelji imali možda sektaških ili finansijskih problema, ali to nikad nije rasvetljeno. Na taj tragični događaj je zvanično stavljena tačka...

Nažalost, ovaj slučaj je posle skoro 13 godina podsetio direktno na ono što se odigralo juče u Novom Sadu, gde su supružnici Suvajdžić ubili najpre dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu pa potom skočili u smrt sa solitera u naselju Liman...

Podsećanja radi, 6. decembra 2011. Srbiju je šokirala strašna vest. Vojni penzioner Palko Ponjiger (51) i njegova supruga Ilonka (47) skočili su sa šestog sprata samačkog hotela na Zvezdari, zajedno sa tada trogodišnjim sinom Milanom.

Poginuli su na mestu, ali dečak je preživeo i sa teškim povredama opasnim po život u kritičnom stanju je prebačen u bolnicu... Mali junak je preživeo. Bravo, legendo!!!

Danas je Milan, uprkos užasnim psihičkim i fizičkim ranama, živo i zdravo dete. 

Navijamo za Milana!

"Moglo bi se reći da je on veselo i srećno biće, da sa sobom ne nosi teret strašne sudbine svojih roditelja, sudbine koja je za njega očigledno imala drugačije planove. Milan živi u stanu u Žarkovu, u porodici brata od ujaka, Miroslava Melega, koji mu je i staratelj. Deluje kao i svako drugo dete, voli fudbal, video-igrice, sneg, drugove... Ali roditelje, i njihovu i svoju strašnu tragediju, ne pominje nikada, baš nikada", rekao je za Informer pre nekoliko godina dečakov staratelj.

Mi, redakcija Informera, navijamo za Milana i dalje u svakom smislu!!!