Autor: Informer.rs

03.03.2024.

13:49

Foto: I.M.

Hronika

Sve je to udeo nečastivog: Oglasili se iz crkve sa Petrovaradina nakon stravične tragedije - čeka nas potop, ukoliko ne dođemo k sebi!

Mladi bračni par iz Novog Sada M. P. S. (23) i L. P. S. (25) preksinoć je izvršio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu. Radnik crkve koja se nalazi u blizini, u šoku je kako kaže od kada se desio jeziv zločin.

Dva dana pokušavam da rasudim u glavi šta se desilo - rekao je zaposleni hrama Svetog Varnave,

- Bili su zatvorene osobe koliko smo čuli, nismo ih viđali. Sigurno je da je tu udeo nečastivog, samim tim što su odneta 4 života. Tu je uvek dublja povezanost. Čuli smo za razne pseudoreligijske zajednice, ali ne znamo da li ovde deluje neka sekta - rekao je zaposleni hrama.

Informer

Podsetimo, bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“.

Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.  Sutradan, u večernjim satima nakon što je policija obila njihov stan zatekla je dva tela dečaka starosti jedne i tri godine.