03.03.2024.

15:10

Foto: Foto: V.B.

Hronika

Roditelji ubice sinovima dali mitološka imena! Tela dečaka pronađena prekrivena belim čaršafima

Kako Informer nezvanično saznaje oko 17 časova je policija je otišla u kuću na Petrovaradinu i zatekla dva mrtva mališana koji su bili prekriveni čaršafom! 

Ta dva nesrećna dečaka bili su upravo Aros Petrović Suvajdžić i Ehos Petrović Suvajdžić, koje su roditelji Lav i Martina, kako se sumnja ubili u kući u kojoj su živeli - rekao je izvor Informera. 

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

Informer

 

On je dodao da se sumnja da je Lav koristio nedozvoljene susptance.

- Ipak, da li su on njegova supruga koristili nedozvoljene supstance biće utvrđeno obdukcijom kao i šta su deci dali, odnosno čime su ih uspavali i ubili - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima u kući su navodno pronađeni egipatski simboli.

- Reč je o simbolima sotone, i onima koji znače odvajanje od ovog sveta. Imena koja su dali deci su takođe zbunjujuća jer su mitološka, što navodi javnost da su mladi bili u raljama sekte!- rekao je naš sagovornik.

Informer

 

Sektolog Dimitrije Pastuović objašnjava značenje imena nesrećnih dečaka.

- Aros znači upliv, spajanje, ulazak dok je Ehos model starog peva...na primer starog obraćanja Bogu. Sve govori da je, nažalost ovaj bračni par bio u satanističkoj sekti - rekao je Pastuović.

Inače, prema najnovijim saznanjima Lav je iz Beograda dok je Martina iz Bačkog Petrovca, navodno godinama nisu bili u kontaktu sa svojim porodicama.