03.03.2024.

16:17

Foto: Vesna Bilić

Hronika

Evo kako su Martinini roditelji primili užasnu vest! Policajci im saopštili da im je ćerka ubila decu, pa sebe, a oni... (FOTO)

Kad je policija identifikovala tela nastradalih supružnika, oni su obavestili majku i oca Martine o tragediji koja se dogodila.

Navodno, roditelji nastradale su vest primili poprilično ravnodušno.

Oni su policiji saopštili kako sa Martinom godinama nisu u dobrim odnosima, tj. da uopšte nemaju kontakt s njom.

Roditelji  čak nisu znali ni da je njihova ćerka rodila drugo dete 2023. godine, tako da policija nije uspela mnogo da sazna o Martini njenom načinu života i tome kako je živela poslednjih nekoliko godina.

Podsetimo, Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom uzvršili samoubistvo skočivši sa solitera, deci su dali mitološka imena.

Kako Informer nezvanično saznaje oko 17 časova je policija je otišla u kuću na Petrovaradinu i zatekla dva mrtva mališana koji su bili prekriveni čaršafom.

- Ta dva nesrećna dečaka bili su upravo Aros Petrović Suvajdžić i Ehos Petrović Suvajdžić, koje su roditelji Lav i Martina, kako se sumnja ubili u kući u kojoj su živeli - rekao je izvor Informera. 

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.