03.03.2024.

20:02

Foto: Informer

Hronika

Roditelji oca i majke ubica drže se zajedno! Evo kako provode dane

Da sve bude još bizarnije, u kući ove porodice u Petrovaradinu policajci su pronašli mitološke egipatske simbole i poruke satani, što ukazuje na to da su Lav i Martina počinili užasan porodični zločin u okviru nekog sektaškog obreda.

Inače, prema saznanjima Informera, brigu o Lavovoj majci vode roditelji njegove supruge Martine.

- Ona je ozbiljno bolesna i skoro da ne ustaje iz kreveta. Njih troje se drže zajedno, žive i preživljavaju ovu muku kako znaju i umeju. Sede svi zajedno i skoro da ne izlaze iz kuće - kaže jedan od komšija Martininih roditelja.

Podsetimo, klupko ove užasne tragedije počelo da se odmotava u petak oko 22 sata, kada su Lav i Martina došli do solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, a zatim zajedno skočili u smrt.

Inače, Lav je rodom iz Beograda, a Martina, kojoj je devojačko prezime Kukučka, je Slovakinja iz Bačkog Petrovca. Pre pet godina su prekinuli sve kontakte sa porodicama i prijateljima, što ukazuje na to da ih je upravo tada sekta uzela pod svoje.

- Zanimljivo je i da Lav i Martina nisu imali naloge ni na jednoj društvenoj mreži, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, a u kući nisu imali čak ni TV. Sve to ukazuje na to da su je ceo njihov svet bio u strogoj izolaciji, u skladu sa pravilima većine sekti - otkriva naš izvor.

Reporter Informera je juče u dvorištu kuće u Petrovaradinu, zatekla crnu garderobu na sušilicama, u kanti za smeće bile su dečje pelene, kao i iskorišćena najlonska odela koja koriste forenzičari.

Kuća je bila zapečaćena, a kroz prozor jedne sobe mogle su se videti razbacane stvari i dečja kolica.