04.03.2024.

07:05

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Hronika

Činjenice koje znamo o satanistima iz Petrovaradina! Verovali u zagrobni život, sumnja se da je otac bio narkoman (FOTO)

Da sve bude još bizarnije, u kući ove porodice u Petrovaradinu policajci su pronašli mitološke egipatske simbole i poruke satani, što ukazuje na to da su Lav i Martina počinili užasan porodični zločin u okviru nekog sektaškog obreda!

Tela na obdukciji

Izvor blizak istrazi objašnjava da je klupko ove užasne tragedije počelo da se odmotava u petak oko 22 sata, kada su Lav i Martina došli do solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

- Zvonili su redom svim stanarima na interfon i neko ih je pustio, ne sluteći šta će se desiti. Na snimcima video nadzora vidi se kako Lav i Martina, držeći se za ruke, ulaze u lift i penju se do poslednjeg, 16. sprata. Tamo su zatim razbili staklo na vratima koje vode ka krovu, a onda su skočili u ambis. Ostali su na mestu mrtvi, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt - kaže naš izvor, i dodaje:

Informer

- Pošto stradali supružnici nisu imali dokumenta kod sebe, policija ih je identifikovala na osnovu otisaka. Tako su došli do adrese na Petrovaradinu, gde su Lav i Martina živeli kao podstanari, i tamo je u subotu oko 17 časova upućena jedna patrola.

Naš sagovornik ističe da su policajci u dvorištu zatekli opranu crnu garderobu, kako se suši na štriku, a vrata od kuće su bila zaključana.

- Policajci su provalili vrata i ostali u šoku. U kući su zatekli nered, neke dušeke razbacane po podu i po zidovima neke mitološke egipatske simbole, kao i ispisane poruke upućene Satani. Potom su u sobi zatekli još veći u užas. Na krevetu i na kauču bila su tela dva dečaka, prekrivena belim čaršavima. Tela su poslata na obdukciju, ali sve ukazuje na to da su Lav i Martina otrovali sinove još u petak, a onda su i sebi oduzeli živote skočivši sa solitera - ispričao je naš izvor.

Lav radio kao tekstopisac i producent

Ime Lava Petrovića Suvajdžića se pre ove jezive tragedije pominjalo na samo nekoliko mesta na Gugl pretraživaču na internetu. Pominjan je kao tekstopisac i producent nekih rok i bluz bendova, među kojima je i Nikola Čubrilo Bend.
Čubrilo je juče nerado govorio o Lavu.
- Jesmo, sarađivali smo ranije, ali nisam u kontaktu s njim već pet godina i ništa ne znam šta je radio u tom periodu - kratko je rekao Čubrilo.

Prema rečima našeg sagovornika, u kući u Petrovaradinu su pronađeni drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život", a izgledaju kao krst sa "drškom".

- Takođe, pronađeni su iscrtani satanistički simboli, kao i poruke đavolu. Još nije poznato kojoj su sekti pripadali Lav i Martina, ali sasvim je sigurno da je reč o nekom satanističkom kultu. Tela su poslata na obdukciju, kako bi se utvrdilo čime su deca otrovana, ali i da li su roditelji bili pod uticajem nekih psihoaktivnih supstanci. Ima indicija da je Lav bio narkoman - napominje naš izvor.

Inače, Lav je rodom iz Beograda, a Martina, kojoj je devojačko prezime Kukučka, je Slovakinja iz Bačkog Petrovca. Pre pet godina su prekinuli sve kontakte sa porodicama i prijateljima, što ukazuje na to da ih je upravo tada sekta uzela pod svoje.

- Zanimljivo je i da Lav i Martina nisu imali naloge ni na jednoj društvenoj mreži, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, a u kući nisu imali čak ni TV. Sve to ukazuje na to da su je ceo njihov svet bio u strogoj izolaciji, u skladu sa pravilima većine sekti - otkriva naš izvor.

Reporter Informera je juče u dvorištu kuće u Petrovaradinu, zatekla crnu garderobu na sušilicama, u kanti za smeće bile su dečje pelene, kao i iskorišćena najlonska odela koja koriste forenzičari. Kuća je bila zapečaćena, a kroz prozor jedne sobe mogle su se videti razbacane stvari i dečja kolica.

Uvek u crnom

Komšije su nam ispričale da su se Lav i Martina doselili u njihov kraj pre dve ili tri godine i da su bili prilično čudni, pogotovo Lav.

- Ni sam kim nisu komunicirali, Lav se čak ni u prolazu nije javljao. Stalno je nosio crnu garderobu i izlazio je rano ujutro iz kuće i odlazio negde, sa rancem na leđima. Sećam se da je Martina bila trudna kad su se doselili kod nas. Stariji sin je bio presladak, imao je loknice i često je vozio mali dečji bicikl po dvorištu. Mlađeg sina nikada nisam videla. Čula sam da su policajci pronašli mrtvu decu u krevetu i na kauču, užas jedan. Ne razumem zašto su Lav i Martina morali i decu da pobiju, kad su već rešili da dignu ruku na sebe - priča očajna komšinica.

Deci dali čudna, mitološka imena

Koliko su Lav i Martina bili pod snažnim uticajem sekte vidi se i po imenima koja su nadenuli sinovima - Aros i Ehos. Prema informacijama sa interneta, Aros znači upliv, spajanje, ušće ili ulazak, dok je Ehos model starog crkvenog pevanja.