04.03.2024.

23:03

Foto: Informer/Fejsbuk

Hronika

Tragovi nasilja ne postoje! Novi detalji ubistva mališana u Petrovaradinu!

Prema rečima izvora dobro upoznatog sa istragom, na telima mališana Arosa i Ehosa, koje su roditelji, kako se sumnja poslali u smrt, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Kako naš izvor navodi, nevini dečaci su najverovatnije otrovani i to je uzrok smrti, ali će se sve sa sigurnošću znati kada budu stigli toksikološki nalazi.

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina (23) u petak su otrovom ubili sinove Arosa (1) i Ehosa (3) u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa ih prekrili belim čaršavima, a onda se popeli na krov jednog solitera u Novom Sadu i skočili u smrt, držeći se za ruke!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, tela nesrećnih mališana pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je naš izvor.

Naš sagovornik otkriva i da su se Lav i Martina pre tačno pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koji "utonu" u sektu.