06.03.2024.

14:57

Foto: Vesna Bilić

Hronika

Da srce pukne! Dva mala bela sanduka: Sahranjeni ubijeni mališani i njihova majka Martina (FOTO/VIDEO)

Kako je Informer ranije izveštavao, na umrlici koji je porodica štampala, kako bi obavestili o vremenu kada će Martina biti sahranjena, napisali su Martinino devojačko prezime.

Svi veruju da je Martina, kao i njeni sinovi, bila žrtva sekte u koju ih je Lav uveo. Dan njegove sahrane još nije objavljen, a navodno niko ne želi da preuzme njegovo telo.

Informer

 

Tužan dan u Bačkom Petrovcu.

Prijatelji i rođaci na večni počinak ispraćaju Martinu, koju su znali kao tihu, povučenu i nadprosečno inteligentnu devojku. 

Informer

 

- U kapeli je jedan veliki sanduk i dva mala bela sanduka u kojima su Aros i Ehos. Tuga, Martina je, prema rečima onih koji su je poznavali, bila divna devojka sve dok nije upoznala Lava. Tada je prekinula sve kontakte sa roditeljima i rođacima. Verujem da prisutni i na Martinu gledaju kao i na decu, svo troje su žrtve sekte u koju se Lav upleo. Verovatno je iz tog razloga na umrlici Martinino devojačko prezime  - objašnjava naša koleginica Vesna Bilić sa terena.

Kako saznaje naša dopisnica Martinina porodica su Evangelisti i u jednom trenutku se čula crkvena muzika, a potom je neko od prisutnih održao govor. 

Informer

 

Prema njenim rečima, na groblju je oko 50 ljudi i potpuna je tišina na groblju.  

Podsetimo, Martina i Lav su izvršili samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu dan pre toga otrovali su suvoje maloletne sinove. Tela dečaka nađena su u subotu na krevetu i prekriveni belim čaršafima. Policija ih je našla istraživajući slučaj samoubistva njihovih roditelja.