07.03.2024.

09:35

Foto: Privatna arhiva

Hronika

Oni su prijavili seksi Snežu policiji! Lažna doktorka živela "široko", a sada je dotakla dno

Navodno, policiji se javilo oko 40 oštećenih klijenata i podnelo prijave.

Nezvanično, za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana. 

- U narednom periodu biće ispitane sve osobe koje su se javila u svojstvu oštećenih - navodi izvor iz istrage.

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Estetic". 

Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8.000 dinara. Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara, piše Mondo.

Sa lažnom diplomom radila kao doktor stomatologije

Snežana je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Estetic", GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga "antiejdž" medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije".

Informer

Kako smo ranije pisali ona je navodno imala izdatu diplomu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana.

Snežana S. se inače hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon lepote na Novom Beogradu.