08.03.2024.

14:06

Foto: Privatna arhiva

Hronika

Ovo je fatalna plavuša zbog koje je pala krv?! Ubio Obradovića zbog švaleracije sa suprugom? (FOTO)

To je jedan od mogućih motiva, sa kojim se spekuliše, a sada su isplivale i fotografije fatalne plavuše iz Iriga. Kako je portal 24sedam objavio, ubijeni Zoran je, navodno, bio u emotivnoj vezi sa B. S.

Ubistvo se dogodilo između 3. i 4. marta, ali je Obradovićevo telo otkrio sin tek pre tri dana kada je došao da ga poseti. Zločin je prijavio policiji i klupko je počelo da se odmotava, pa je uhapšen ubica.

Kasnije je ustanovljeno da je Veludin S. posle krvavog pira odvezao žrtvin "BMW" i automobil predao muškarcu (43) iz Sremskih Karlovaca, koji je dobio krivičnu prijavu zbog prikrivanja.

Informer

Ubijeni Zoran Obradović

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i njome je utvrđeno da su na telu Obradovića pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti.

Pretukao ga bejzbolkom

Uzrok smrti je davljenje, a u Obradovićevoj kući pronađena je i okrvavljena bejzbol palica.

Na Fajsbuk profilu ubijenog navodi se da je "Privatnik & Muzičar & Boss". Bio je i odgajivač dobermana, i to visokorangiranih u svetu pasa. U njegovom vlasništvu je bio popularni rumski kafić "Flojd", koji je nekoliko metara od njegove kuće.