15.03.2024.

09:56

Foto: Printskrin

Hronika

Imaću dovoljno municije da ubijem svakoga! Nacista poslao jezivu poruku srednjoj školi u Podgorici

Direktor ove srednje škole, Ersan Spahić potvrdio je za medije da je na mail škole stigla preteća poruka i da su i policija i Ministrastvo prosvete o tome obavešteni.    

- Sutra, petak 15.03.2024. godine doći ću do našeg bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom. Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucat ću. Borit ću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik. Molim Vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost - navodi se u poruci koja je potpisana inicijalima M.B.

Informer

Uz ovo poruku stigla je i fotografija "kalašnjikova" sa tri okvira kao i pištolja sa dva šaržera, a pored se nalazi papir na kome je napisan datum i iscrtana nacistička "svastika". 

Kako je direktor objasnio preteća poruka je stigla tokom noći nešto posle 2.30 sati, a pročitana je nešto pre 6 časova i o njoj su odmah na zvaničnoj viber grupi obavešteni svi nastavnici kako bi oni preneli učenicima da neće biti redovne nastave, već će ona danas biti onlajn.