15.03.2024.

13:31

Foto: Shutterstock/RINA

Hronika

Detalji iz istrage surovog ubistva kod Požege! Sanela cepanicom izudarala Miroslava pa mu zarila nož u srce

Kako saznajemo obdukcijom je utvrđeno da je Miroslav prvo više puta udaren drvenom cepanicom u glavu i da je on od tih udaraca bio onesposobljen, a onda je Sanela zgrabila nož i zarila mu ga u srce. Nakon što je presudila suprugu Sanela je kako se pretpostavlja cepanicu ubacila u šporet "smederevac" i spalila je.

Informer

Podsetimo uoči zločina, koji se odigrao u sredu, Sanela je poslala muža u komšiluk da pozajmi pare i da joj kupi još rakije, a nesrećni Miroslav je glavom platio to što se vratio praznih ruku.
Ona je i ranije pijana kinjila i maltretirala muža, a on ju je uvek molio: "Tuci me ako treba, samo me ne ostavljaj."

Izvor blizak istrazi objasnio je da je Sanela dugogodišnji alkoholičar i veoma je agresivna, pogotovo kad popije.

- Miroslav je kobnog dana, u sredu, bio na poslu, a kada se vratio kući, žena mu jer rekla da je popila sav alkohol i da joj treba još rakije. Naredila mu je da ode kod komšije i da pozajmi novac za piće, a Miroslav ju je bez reč poslušao. Otišao je kod komšije od kog je i ranije pozajmljivao novac, ali ovaj te večeri nije imao novca kod sebe, pa se Miroslav vratio kući praznih ruku - rekao je naš sagovornik i dodao:

- Kada je Sanela videla da joj Miroslav nije doneo rakiju, podivljala je i počela da viče na muža.
Miroslav je uzalud pokušavao da objasni supruzi da komšija nije imao novca na zajam i da zato nije mogao da kupi alkohol.

- Pobesnela Sanela je tad zgrabila cepanicu i razbila mužu glavu, a onda je počela da ga udara rukama i nogama. Miroslavu to nije bio prvi put da trpi torturu, pa se nije ni branio, ona je tada zgrabila kuhinjski nož i zabola ga nesrećnom čoveku pravo u srce. Miroslav je pao i na mestu preminuo - objasnio je naš izvor.

Informer

U međuvremenu neko je od komšija pozvao policiju i patrola je brzo stigla do kuće porodice Stevanović i uhapsila Sanelu koja je nož kojim je presudila suprugu i dalje držala nož u ruci.

Iako je u provm trentuku Sanela odgovarala na pitanja policajca kada je u prisustvu advokata trebala oliciji da da izjavu ona se branila ćutanjem. 

- Prilikom hapšenja ona je viš puta menjala iskaz, i dok je u jednom trenutku pričala kako je udarila supruga u drugom je to negirala. Tako je pričala i da ga je ubila da bi potom rekla da ona to nije uradila. Kada je u policiji trebala da daje izjavu u prisustvu advokata, onda se branila ćutanjem - objasnio je izvor iz istrage i dodao da će nakon saslušanja u tužilaštvu osumnjičenoj gotovo sigruno biti određen pritvor.