15.03.2024.

14:58

Foto: Društvene mreže

Hronika

Lav i Martina se napili pre ubistva dece i samoubistva! Prvi rezultati obdukcije bračnog para

Njih dvoje su 1. marta oko 22 sata skočili sa krova solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2. Prethodno su otrovali dvojicu svojih sinova, starih godinu i tri godine, u iznajmljenom stanu u Petrovaradinu.

Dosadašnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka pokazali su da su u krvi imali etanol, a ne pesticide, koji su mogli da bude uzrok smrti. Na telima mališana u kući u Petrovaradinu, gde je par živeo, nije bilo vidljivih povreda niti krvi.

Na stolu je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađena flaša sa sumnjivom supstancom.

Do sada su objavljeni i rezultati veštačenja kompjutera i telefona supružnika. Utvrđeno je da su Martina i Lav, pre nezapamćene porodične tragedije, pretraživali na internetu  supstance kojima neko može da se otruje i na koji način.

Takođe, i koje su najviše zgrade u Novom Sadu. Sve to ukazuje da je ovaj mladi bračni par planirao da otruje sinove, a potom da se ubije.

Uticaj sekte presudan?

Zbog specifičnosti slučaja, istraga se vodi u nekoliko pravaca. Ne isključuje se ni mogućnost da je reč o okultizmu, jer ambijent u kojem je živela ova porodica ukazuje na moguću pripadnost nekom religijskom kultu.

U kući su pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.