17.03.2024.

09:44

Foto: društvene mreže

Hronika

Majka imala samo njega, umro joj na rukama: Užasna tragedija u Gornjem Milanovcu

Kako je Informer ranije izveštavao Radovan i Nikola poginuli su u jezivoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila preksinoć oko 1.40 na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Sumnja se da se teška tragedija dogodila kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. udario u njih. Vozač A.O. je priveden u policijsku stanicu i zadržan zbog sumnje vozio neprilagođenom brzinom.

Informer

 

Ono što dodatno otežava celu situaciju jeste činjenica da je mladić koji ih je udario išao s njima u osnovnu školu i delio đačku klupu.

"Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola bio je zaposlen u auto-servisu, a Radovan je bio talentovani fudbaler", rekli su ranije za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Informer

 

Da tragedija bude još veća poginuli mladić Radovan ima samo majku Vesnu, koja je inače medicinska sestra.

- Ona se te kobne večeri zadesila na odjeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina. Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.

Zbog dvojice mladića tuguje ceo grad, a kako je navedeno iz Opštine, u ponedeljak će biti proglašen Dan žalosti.