02.04.2024.

10:17

Foto: www.atvbl.com

Hronika

Posle filmske potere kod Višegrada uhapšen krijumčar ljudi! Bežao kada su ga policajci stigli on ih napao

Kako izvešatvaju lokalni mediji policija iz Višegrada juče oko 10 sati u Mišićima je nakon potere  zaustavila "opel zafiru" u kojem se nalazio više osoba, a vozač prethodno nije stao po naređenju policije te je nastavio kretanje.

Automobil je zaustavljen u mestu Dobrunska rijeka, a vozač H.H. koji je pružio otpor je savladan i uhapšen, a pored krjumčarenja ljdui njemu se na teret stavlja i kirivčno delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

O slučaju je obavešteno i Tužilaštvo BIH sobzirom da je u zaustavljenom automobilu bilo i šest osoba koje kod sebe nisu imali lična dokumenta, a koje su se izjasnile da su državljani Sirije i oni su predati Službi za strance Sarajevo.

- U službenim prostorijama Policijske stanice Višegrad  izvršena je kriminalistička obrada H.H. a nakon kompletiranja predmeta, Tužilaštvu BiH, protiv njega biti podnesen Izveštaj o počinjenom krivičnom djelu za kd  krijumčarenje lica i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje - navode iz policije.