04.04.2024.

22:39

Foto: printskrin/instagram/moj beograd

Hronika

Žena "isekla" put mladiću, a on skočio na njen auto! Skakao joj pomahnitalo na šoferki! (VIDEO)

- Žena je, koliko sam primetila ulazila u traku u kojoj su bili taj momak i devojka sa "golfom" i kasnije su je jurili do železničke i tu se sve desilo. Mislim nije krivica tog momka i devojke, ali on će morati da odgovara zbog toga sto joj je skakao po haubi i slomio šoferku - napisala je svedok nemilog događaja na Instagram stranici Moj_beo_grad.

Na snimku se vidi kako se mladić raspravlja i gurka sa ženom iz plave "opel astre", a onda skače na automobil u pokretu i skaće po šoferšajbni! 

- Ja sam se tako potresla kad sam ovo danas videla, šta god da je uradila da ti neko slomi šoferku i da postoji mogućnost da je srča iseče i povredi, mene dnevno 5 njih iseče, zamislite da svi izlazimo da se tako ponašamo, mladić je za posmatranje, da sam njegova devojka odmah bi ga ostavila, e takvi likovi biju žene zato što im zagori ručak!!! Žena nije trebala da upada u traku mogla je da sačeka, samo je sebe ponizila time i dokazala da žene mogu da budu toliko glupe kad voze - komentar je korisnice Instagrama, koja je bila svedok nesvakidašnjeg događaja.