05.04.2024.

11:53

Foto: Informer

Hronika

Najnoviji snimak pretraživanja deponije: Od tela male Danke ni traga ni glasa, policija pretražuje svaki milimetar zemljišta (VIDEO)

Nakon što su priznali zločin, rekli su kako su telo male devojčice bacili na deponiju koju policija od juče prečešljava.

Ekipe sa bagerima i kamionima češljaju ovaj deo Starobanjskog puta gde se deponija nalazi. Tako, pripadnici policije podigli su dronove kako bi i na taj način pretražili celu oblast. 

Policija i teška mehanizacija komunalnog preduzeća Bor po ko zna koji put česljaju divlju deponiju  kako bi se pronašlo telo male Danke Ilić.

Policija je blokirala i zabranila pristip medijima kako se ne bi ometao postupak istrage. Ovo je sad kopanje depinije sa suprotne strane od one koja je pročesljana pre nekoliko puta.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina.