06.04.2024.

14:55

Foto: Informer/Facebook

Hronika

Ovo je harmonikaš koji je ubijen na Banjici! Posvađali se, pa mu flašom smrskao glavu (FOTO/VIDEO)

Kako smo već pisali do ubistva je došlo nakon svađe, a osumnjičeni Zoran B. je nesrećnog Ratislava udarao pesnicama i flašom po glavi, dok nije pao i ostao da leži mrtav.   

- Taj pikado klub je samo za članove tako i tu se ne nalazi niko sa strane. Svi koji dolaze se dobro poznaju. Poznajem i uhapšenog i ubijenog. Pretpostavljam da su malo popili i da su se zato posvađali, a onda pred drugim gostima počeli da se psuju i onda su se potukli - objasnio je radnik iz obližnjeg lokala koji je poznavao ubijenog. 

Informer

Mediji izveštavaju da su tuču pokušali da prekinu prisutni ali razjarenog Zoprana nisu mogli da obuzdaju. 

- Svedoci ubistva su izjavili da je u jednom trenutku Zoran flašom udario u glavu Blagojevića i da se ovaj zateturai i pao obliven krvlju - objašnjava naš sagovornik iz istrage.

Na lice mesta je ubrzo proed policije stigla i ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt.

Istragu ovog zločina vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, a za sada nije poznato oko čega su se žrtva i ubica posvađali. Osumnjičenom Zoranu B. je određeno policijsko zadržavanje i on će sutra biti saslušan u tužilaštvu. 

Inače ubijeni Ratislav Blagojević je bio poznati muzičar i harmonikaš. Blagojević je iza sebe imao vrlo bogatu profesionalnu karijeru, a 1976. godine je bio pobednik takmičenja Prve harmonike Jugoslavije u Sokobanji, dok je tokom osmadesetih godina prošlog veka bio muzički urednik Beogradske hronike, a izvesno vreme i član Velikog narodnog orkestra Radio televizije Beograd, vlasnik je producentske kuće, kao i autor više knjiga.