06.04.2024.

19:02

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Pretražena pojata Dragijevića! Potraga za telom male Danke i dalje traje

Policijski inspektori su Svetlanu Dragijević majku osumnjičenog ubice Dejana doveli do pojate koju ova porodica ima i gde su satima koristeći i mehanizaciju tragali za telom ubijene Danke,a li nažalost potraga nije bila uspešna.

Iako potraga za sada nije dala rezultate ona se nastavlja, a policija će izvršiti pregled još nekih lokacija  za koje postoji sumnja da su mesto gde je Dejan sa ocem Radetom i bratom Daliborom sahranio telo ubijene devojčice.

Informer

Inače policija je danas izvršila detaljnu pretragu bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice osumnjičenog ubice, ali i i samo dvorište Dragijevića.

U potrazi je korišćena i mašina kombinirka koja je satima radila u dvorištu, a pored vatrogasaca, bili su prisutni  forenzičari, koji su u jednom trenutku odneli više džakova sa dokazima pronađenim u kući i dvorištu surovog ubice. 

Informer

Podsetimo, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Kako je utvrđeno oni su je službenim automobilom udarili samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, 26. marta, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Informer

Na saslušanju Dejan je detaljno ispričao kako je presudio maloj Danki, a rekao je i da je telo bačeno na deponiju, ali da su mu otac i brat pomogli da telo prenese na drugu lokaciju, ali je odbio da kaže gde.