07.04.2024.

10:34

Foto: Informer

Hronika

Policija se uputila ka novoj lokaciji u potrazi za telom ubijene Danke (2): Kod sela Zlot pretražuju pećinu

Prema poslednjim informacijama, pretražuje se i jedna pećina. ispred pećine nalaze se pripadnici policije, kao i vatrogasci spasioci.

Danas je ispred kuće osumnjičenog Dejana D. potpuni muk. Nikog nema, osim jedne patrole policije koja dežura.

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova uz korišćenje najsavremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom deteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premestio sa deponije u okolini Banjskog Polja.

Podsetimo, Miloš Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

-  Mnogo nam je loše i ne možemo da iza]emo ispred vas i molimo da nas razumete - rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je "stanovala ljubav".

Da je tu živela mlada porodica sa decom, Dankicom i njenim godinu dana starijim bratom Lazarom, kojoj je bilo sve podređeno i čiji osmesi su roditeljina znaćili sve, svedoče i njihove komšije.

Miloš je u porodični stan stigao nepostedno pred naš dokazak.

Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili - rekao je Miloš