09.04.2024.

15:49

Foto: S. R.

Hronika

Prevrnuo se kombi dok je prevozio decu iz vrtića! Za dlaku izbegnuta tragedija! (FOTO)

- Nesreća se dogodila kada je jedan automobil pokušao da pretiče kombi. Kako bi izbegao automobil, vozač je skrenuo sa puta i udario u ivičnjak, kada se kombi prevrnuo. Vozač je poštovao sve propise, deca su bila vezana, kako nalaže zakon o prevozu dece i niko nije povređen", rekao je za Informer izvor iz Islamske zajednice. 

Ono apeluju na portale da ne šire dezinformacije.

Inače u Novom Pazaru je trenutno saobraćajni kolaps zbog završetka meseca Ramazana i predstojećeg praznika Bajrama. Na svim važnijim putnim pravcima očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja.

Iz Policijske uprave apeluju na učesnike u saobraćaju da budu strpljivi i da poštovanjem propisa daju direktan doprinos očuvanju bezbednosti.

- Pripadnici saobraćajne policije će povećati prisustvo i maksimalno pojačati aktivnosti na kontroli i regulisanju saobraćaja, posebno na otkrivanju prekršaja koji najviše doprinose nastanku saobraćajnih nezgoda i težini posledica - kaže se u policijskom saopštenju.

Vozač kombija koji je u vlasništvu "Islamske zajednice u Srbiji" identifikovan kao D.E. (34) prošao je sa lakšim povredama.