10.04.2024.

14:25

Foto: V. Jović

Hronika

Inspektori ponovo pretraživali kuću osumnjičenog ubice! Nakon višesatne pretrage u džakovima izneli dokaze

Inspektori su tokom pretresa kuće razgovarali sa Svetlanom Dragijević, majkom Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2) čije telo još uvek nije pronađeno. 

Informer

Nakon pretresa i razgovora oni su iz kuće izneli džakove sa dokazima. 

Reporteri koji se nalaze u Zlotu izveštavaju da policija i danas sedmi dan pretražuje okolinu sela Zlot u potrazi za telom devojčice koju su 26. marta ubili Dejan Dragijević i Srđan Janković. Ubice su priznale zločin i Dejan je čak i rekao da je sa ocem i bratom telo sa deponije gde su ga prvo bacili preneli na drugu lokaciju, ali dobija da kaže gde se telo male Danke nalazi. 

Cisterna koja prazni rezervoare za vodu nalazi se u rejonu Dubrava, nekih 150 metara od kuće osumnjičenog za ubistvo male devojčice. Pretražuju se rezervoari sa vodom i bunari u blizini porodične kuće Dragijevića.

Informer

Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, duboka 70 metara, dok se danas vrši pretraga terena korita Zlotske reke prema selu Sumrakovac koji je već jednom pretražen.