14.04.2024.

19:09

Foto: facebook.com

Hronika

"I neće se vjekovima kriti, crni barjak na kuću će im viti"! Oglasila se baka dece kojoj je Vuk Borilović ubio ćerku i unučad! (FOTO, VIDEO)

- Godina i 8 mjeseci prokletih, a ja živim bez vas, duše moje - napisao je neutešni Miloš.
 

Uz komentar, Martinović je objavio i fotografije njegovih sinova i supruge Nataše Pejović Martinović.

Informer

Pomahnitali Vuk Borilović je najpre ubio Natašu i sinove

Njegovi rođaci i prijatelji su ostavili tužne statuse, a Vesna Pejović, Natašina majka, objavila je poruku kojom najavljuje osvetu.

- Moji nepreboli, izgubismo nešto što se najviše voli. Dođite nam makar u san, jer od kad ste pošli nemamo srećan dan. Sreća nam je pošla s vama, nema svetlosti svuda nam je tama. Ali ni ova tuga našu borbu ne mijenja, UNIŠTIĆEMO, SVA KRVNIČKA POKOLJENJA. I NEĆE SE VJEKOVIMA KRITI CRNI BARJAK NA KUĆU ĆE IM VITI. KAD SU VAŠU MLADOST POKOSILI NAJVEĆE SU ZLO ZASLUŽILI. SPAVAJTE MOJE IZMUČENA SREĆE MAJKA I BABA VAS IZNEVJERIT NEĆE - poručila je porodici ubijenog monstruma Vesna Pejović.

Informer

 

Pre masakra, Borilović je odveo suprugu i decu kod njenog oca u jedno malo mesto na crnogorskom primorju, a potom se vratio kući i ubio svoju podstanarku Natašu i njenu decu, kumove, prijatelje i rođake.

Informer

 

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satima, po nalogu nadležne inspekcije.

Informer

 

Kako informer.rs saznaje, Borilovićeva supruga je pobegla u inostranstvo s dvoje dece, s obzirom da je strana državljanka. Njen otac je posle masakra nastavio mirno da izdaje sobe za goste tokom sezone.