16.04.2024.

21:32

Foto: društvene mreže

Hronika

Ovo je mladić (24) koji je sinoć poginuo kod Svilajnca! Meštani: Dalibor je bio vredan i dobar momak! (FOTO)

Mirko Đ. je uhapšen danas zbog sumnje da izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Dalibor Milanović.

Policija je pored automobila zatekla povređenog Dalibora koji je potom prevezen u zdravstvenu ustanovu na ukazivanje pomoći, a u toku noći je i preminuo od posledica povreda.

Informer

Dalibor je bio na mestu suvozača, a vozač je pobegao

Kako informer.rs saznaje od meštana sela Lukovica, Dalibor je te večeri bio sa prijateljem u susednom selu.

- Strašna tragedija! Dalibor je bio dobar momak. Živeo je sa roditeljima i dva brata, dok mu je setra udata. On je dete iz drugog braka njegovih roditeljama, kao i sestra. Nije bio oženjen, a imao je ranije jednu devojku sa kojom je skoro bio u Francuskoj. Bio je vredan. Prošle godine je radio na bazenima u Svilajncu, radio je i privatno sa drvima i nije se ustručavao nikakvog posla, mučio se. Otac mu radi kao fizički radnik u poljoprivrednoj apoteci. Majka mu je dosta bolesna - rekli su nam meštani sela u kojem je živeo Dalibor.

Od njih smo saznali da je Mirko Đ. posle hapšenja doveden u Hirtnu pomoć u Lukovicu gde je pregledan.

Informer

Nije mu bilo spasa

- Posle toga su ga poslali na pregled u bolnicu u Ćupriji da vide da li ima neke prelome ili unutrašnje krvarenje - dodaju oni.

Mirko Đ. je rođen u Švajcarkoj, gde je i živeo.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći Mirku Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Despotovcu.