18.04.2024.

11:13

Foto: Foto: Printscreen, MUP Srbije

Hronika

Jedan od ubica MMA borca Stefana Savića razmišlja o predaji! Kontaktirao porodicu, otkrio da je u krizi!

Osumnjičeni za svirepo ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji su od trenutka izvršenja zločina u bekstvu.

Marko Daničić je iz bekstva kontaktirao svoju porodicu, i to bez znanja Gačevića i rekao im da prenesu poruku da mu je teško, te da razmišlja da se preda policiji.

Pobegli na Kosovo nelegalnim putem

Gačević i Daničić su nakon ubistva pobegli na Kosovo i Metohiju, nelegalnim putem preko administrativne linije, pa se veruje da im je ponestalo sredstava za život, što im otežava bitisanje u bekstvu.

Zbog svih okolnosti koje za njih postaju sve teže, Daničić razmišlja o predaji, ali to krije od Vasilija Gačevića i za svoje planove u tajnosti obavestio porodicu.

Podsetimo, sumnja se da su Daničić i Gačević Stefanu napravili sačekušu, a kao mogući motiv navodi se sukob koji su pre dve godine na Adi Ciganliji imali sa MMA borcem i njegovim drugom nad kojim su se osumnjičeni iživljavali, a Savić je stao u njegovu odbranu i braneći ga Marku Daničiću polomio vilicu.

Tipovan po dolasku u lokal

Daničić mu to nije oprostio, te je odlučio da reši zaostale račune, a veruje se da su u pomenutom lokalu imali i doušnike.

- Vasilije i Marko nisu delovali sami, već su imali i pomoć određenih ljudi koji su se nalazili u lokalu, gde je bio i MMA borac. Oni su ih obavestili kada je ušao u lokal, kuda se kreće, ali i trenutak napuštanja restorana, kada su ga i sačekali osumnjičeni - objašnjava izvor Republike.