26.04.2024.

09:51

Foto: Shutterstock

Hronika

Saslušana ćerka (29) koja je ubila majku! Svađale se pa joj surovo presudila

Osumnjičena Južnoafrikanka je saslušana u u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici gde je odgovarala na pitanja o zločinu za koji se tereti. 

Prema nezvaničnim saznanjima crnogorskih medija, osumnjičena se tereti da je peškirom zadavila peškirom. Nesreća se dogodila pošto su se posvađale u kući u kojoj su stanovale. Tokom svađe, kako se sumnja, osumnjičena je potezala nož na majku, a kako sukob nije prestajao ona je zgrabila peškir i zadavila majku.

Po nalogu tužioca biće obavljeno više veštačenja kako bi se utvrdilo stanje osumnjičene u momentu izvršenja krivičnog djela.

Podsetimo iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je medicinsko osoblje Doma zdravlja u Kotoru prijavilo policiji da je u jednom stambenom objektu u Perastu zatečeno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T.

- Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica - saopštila je policija i dodala: 

- Na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, nakon čega je uhapšena N.L.T. državljanka Južne Afrike, pod sumnjom da je ubila majku.