26.04.2024.

12:32

Foto: Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Hronika

Ovi predmeti su izneseni iz kuće Dragijevića u Zlotu! Veštače se testere, sekire, noževi i garderoba osumnjičenih

Kako mediji izveštavaju ovi predmeti koje je policija oduzela predstavljaju samo deo brojnih dokaza, koji će biti poslati na veštačenja.

Iz kuće i sa porodičnog imanja Dragijevića odnesene su dve motorne testere, električna testera, četiri ručne testere, bonsek, čak 11 kuhinjskih noževa, kao i dve sekire.

Informer

Inspektori iz kuće Dragijevića izneli veliki broj predmeta koji se sada veštače

Pored alata i noževa iz kuće je policija uzela i garderobu osumnnjičenog Dejana ali i njegovog oca Radoslava i brata Dalibora koji su mu prema njegovom priznanju pomogli da telo male Danke sa Starobanjske deponije premesti na drugu lokaciju. Policija je na veštačenje odnela jakne, radne pantalone ali i svu obuću, radne cipele, cipele, papuče i patike.

Policija je takođe od Dragijevića uzela i lopate, ašove, ali i gumene radne rukavice. 

Svi ovi predmeti se veštače, a podsetimo policija je i iz službenog automobila kojim su kobnog dana udarili malu Danku Ilić u Banjskom Polju izuzeli 500 tragova.

Informer

Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni za ubistvo male Danke

Podsetimo pre tačno mesec dana 26.marta Dejan Dragijević i Srđan Janković su službenom "fijat pandom" udarili a zatim ubili malu Danku. U prvom trenutku policija je vodila istragu kao nestanak deteta, ali su onda 4. marta uhapšeni Janković i Dragijević. Dragijević je priznao zločin i hladnokrvno je ispričao šta je uradio maloj Danki, a onda je i objasnio da je telo bilo bačeno na Starobanjsku deponiju, sa koje je dva dana kasnije, po njegovom priznanju, zajedno sa ocem i bratom preneo na drugu lokaciju ali odbija da kaže gde.