12.05.2024.

11:59

Foto: Društvene mreže

Hronika

Igor hteo da proda motocikl pre tragedije? Prijatelji se opraštaju od poginulog motocikliste u Obrenovcu

Kako je Informer ranije izveštavao jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć kod tržnog centra u Obrenovcu.

Odmah nakon saobraćajne nesreće, vozač motora je završio na putu. Prema svedočenju očevidaca, nije se pomerao, već je ostao nepomično da leži.

Nastradali Igor N. je bio otac dvoje maloletne dece, a oko sat vremena pre tragedije, emitovao je uživo svoju decu u prirodi. Sudeći po tom snimku Igor je ne sluteći šta ga čeka poslednji dan svog života proveo sa dragim ljudima.

Informer

 

Danas se na društvenim mrežama, potresnim rečim, prijatelji opraštaju od nastradalog Igora.

- "Kada negde tamo budeš vozio kurug, prođi jedan do naselja, ono tvoje- da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate"

Informer

 

- "Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen...Nek' su mu široki putevi Gospodnji" 

Ovo su samo neki od komentara,a sudeći po jednom, Igor je samo par dana pre nezgode, hteo da proda motor, ali mu se nije dalo.  

"...Videli smo se pre par dana pred moj polazak na put ponudio si ga da mi prodaš ali nije ti se brate dalo da ga se otarasiš. Zašto Bog uzima dobre ljude nikada mi neće biti jasno.. Laka ti crna zemlja druže Igore i počivaj sa andjelima i neka te čuvaju u raju." napisao je jedan od prijatelja. 

Igor je iza sebe ostavio dve maloletne devojčice, ostalu rodbinu i brojne prijatelje.