14.05.2024.

14:07

Foto: printscreen

Hronika

Svetlana Dragijević kuka i zapomaže: "Nema ko čašu vode da mi donese" - šokirala ovim rečima o Danki Ilić

Više ni policija ne dežura ispred njene kapije, a kako kaže za Informer, niko od rodbine je ne obilazi.

- Potpuno sam bespomoćna. Pala sam onomad ispred kuće, onesvestila sam se i sada sam ugruvana danima u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posećuje, ponekad neko iz komšiluka navrati, ali retko - priča Svetlana za Informer i dodaje:

Informer

- Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru, suprug Rade zatvoren. Ja sam u krevetu ne mogu ni do lekara da odem. Snalazim se kako znam i umem - priča Svetlana koja je u prisustvu advokata Nebojše Živanovića dala iskaz o ubistvu devojčice Danke Ilić i dobila status povlašćenog svedoka.

Na naše pitanje da li ima bilo kakva saznanja o sinu Dejanu i suprugu Radoslavu, Svetlana odmahuje glavom,

- Radoslav je tražio da se advokat promeni. Njega bi trebalo uskoro da puste kući  a Dejan je u pritvoru u Beogradu. Šta će se i kako ovo završtiti, ne znam , ali znam da od mojih niko nije kriv. Što se policije tiče, oni su dosta bili ispred moje kuće - priča ona za Informer. 

Majka Dejana Dragijevića uprkos priznanju sina da je ubio malenu Danku Ilić, tog kobnog 26.marta , ne veruje da je to istina, već ističe da je to bilo pod pritiskom.

Inače, pored Dejana, koji je priznao zločin  u Beogradu, u specijalnoj zatvorskoj  psihijatrijskoj bolnici na veštačenju se nalazi i Srđan Janković koji je kolima udario dete.

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine i za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković.