15.05.2024.

10:24

Foto: Tanja Andric

Hronika

Miljana Kecmanović dolazi u sud: Majka dečaka ubice stigla u pratnji advokata Borivoja Borovića i njegove ćerke Irine (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu danas bi saslušanjem majke trebalo da se nastavi suđenje roditeljima dečaka koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Miljana Kecmanović bi trebalo da prvi put iznese svoju odbranu, jer u istrazi nije ispitivana.

Podsetimo, na prethodnih nekoliko suđenja njen suprug Vladimir Kecmanović izneo je odbranu i odgovarao na pitanja suda, tužilaštva, oštećenih dok je na pitanja punomoćnika oštećenih odbio da odgovara. On od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti.

Informer

 

Podsetimo, DNK majke pronađen je na jednoj čauri u učionici istorije posle stravičnog zločina u centru Beograda. Tokom istrage, ona je saslušavana kao svedok, a optužnica protiv nje je podignuta zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije.

Pored Miljane bila je njena advokatica Irina koja je, nedavno i sama bila na stranicama crne hronike, zbog nasilja u porodici. 

Naime, Irina je kako je Informer ranije izveštavao prijavila policiji nasilje u porodici koje je kako se sumnja izvršio njen suprug.