17.05.2024.

12:16

Foto: printscreen facebook

Hronika

Pomen lepoj Kristini iz Lebana! Otišla u Švajcarsku da zaradi, vratila se u kovčegu, porodica neutešna

"Našoj miloj i nikad prežaljenoj Kristini obeležavamo četrdesetodnevni pomen u četvrtak 23. maja 2024. godine u 10 sati na groblju u Lebanu. Pozivamo sve rođake i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom parastosu", piše u čitulji koju je potpisala njena porodica.

Informer

Podsetimo, Kristina je poginula u nesreći koja se dogodila 14. aprila oko šest sati ujutru, nakon što je ona pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pala pod voz. Uviđaj je trajao satima, a telo devojke je nakon toga prevezeno na obdukciju. Kristina je sahranjena 27. aprila u Srbiji.

Kristinin otac je 26. aprila preuzeo ćerkino telo i potom je ono, istog dana, transportovano za Srbiju. Sutradan je bila sahrana na kojoj se okupila porodica, brojni rođaci i prijatelji koji nisu mogli da zaustave suze i sakriju tugu za devojkom.

Inače, nakon tragedije, rođak nastradale devojke je za medije ispričao da porodica ne može da poveruje da Kristine više nema.

- O svemu su nas obavestile Kristinine drugarice s kojima je radila u Švajcarskoj. Rekli su nam da je pala pod voz, ali ne verujem da bi mogla da digne ruku na sebe, mislim da je bio nesrećan slučaj - rekao je tada za portale rođak i dodao:

- Kristina je u Švajcarsku otišla 10. februara, a često je išla tamo kako bi, kao i svi, zaradila neki novac za sebe.